After sales

After sales bij Distrifresh is onderdeel van onze kwaliteitszorg

Distrifresh hanteert een aantal normen als prioriteit in haar dienstverlening. Allereerst gaat voedselveiligheid boven alles. Daarnaast zijn service, juistheid en tijdigheid van de leveringen altijd key. Niet voor niets werkt Distrifresh volgens een aantal strenge kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Hiervoor zijn de benodigde certificaten beschikbaar. After sales processen vormen een zinvol onderdeel van onze bedrijfsprocessen. Het is een goede manier om onze dienstverlening te monitoren en te verbeteren. Verder houden we van heldere communicatie en korte lijnen. Snel schakelen is een must in de distributiebranche.

After service is een belangrijk onderdeel van werken bij Distrifresh. We willen graag weten hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren. Elke dag weer streven we ernaar de beste logistieke dienstverlening aan onze klanten aan te bieden. Mocht er onverhoopt een levering niet helemaal goed zijn verlopen, dan staat onze customer service afdeling klaar om mogelijke issues op te lossen. Omdat we gewend zijn snel te schakelen, kunnen vragen van klanten snel beantwoord worden. Een praktische, efficiente klachtenprocedure behoort ook tot onze after sales.

Neem contact op met onze after sales afdeling

De after sales activiteiten van Distrifresh behoren tot het customer relationship management van onze customer service afdeling. We nemen na geleverde diensten steekproefsgewijs contact op met onze klanten voor een zogenoemde klanttevredenheidscheck. Zo weten we meteen hoe klanten onze logistieke dienstverlening ervaren en op welke punten we mogelijk kunnen verbeteren. Op deze manier signaleren we snel of er klachten zijn en waar er knelpunten kunnen ontstaan. Kortom, we geloven in het succes van het aandacht geven aan onze klanten. Het past bij onze bedrijfscultuur (lees: helder communiceren en korte lijnen) en het levert altijd resultaat op. Zowel voor Distrifresh als voor de klant.

Wilt u contact opnemen met de after sales afdeling van Distrifresh? Maak gebruik van het contactformulier.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: