Distrifresh

Wie is Distrifresh

Distrifresh is een logistieke dienstverlener met een warm hart voor koelvers. Wij zijn gespecialiseerd in het distribueren van koelvers- en diepgevroren producten. De fast moving consumer goods die wij vervoeren zijn: vlees, kip en AGF, maar ook allerlei zuivelproducten en bewerkte voedingsproducten, waaronder kant- en klaarmaaltijden. Eigenlijk vervoeren wij alle producten van koelvers leveranciers, die – hoe kan het ook anders – gekoeld moeten blijven. Voor deze producten verzorgen wij het transport voornamelijk naar supermarktketens/retailers. Dit kan op winkel- of op distributiecentrumniveau gebeuren. Tijdens het vervoer maar ook tijdens korte opslag momenten (voor bewerking als ompakken en etiketteren) bewaken wij continu de temperatuur, zodat steeds aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan. Denk hierbij aan kwaliteitszorg en hygiënenormen zoals ISO 9001, HACCP, SKAL, BRC (GS1) en EG-keuring.

In het distributiecentrum van Distrifresh

Distrifresh levert ook nog andere diensten dan alleen maar het vervoeren van koelvers producten. Zo verricht Distrifresh allerlei diensten, zoals het etiketteren van verpakkingen en het opslaan van deze producten. We voorzien de verpakkingen van het juiste gewicht en de daarbij behorende verkoopprijs. En als het product in de reclame is, dan voorzien we de verpakking met een actiesticker. Prijzen en acties worden dagelijks afgestemd met de retailer.

Distrifresh werkt vanuit de hoofdvestiging in Boxtel.

De Distrifresh-klant is koning

Naast onze core business ‘het vervoer van koelversproducten’ bestaat ons assortiment uit verschillende aanvullende diensten, namelijk: het verpakken en ompakken van producten, het etiketteren (boven en onder) van consumentenverpakkingen, het tijdelijk gekoeld opslaan van producten en het distribueren van deze producten. Naast koelverstransport organiseren we ook diepvriestransport voor producten die diepgevroren zijn en moeten blijven. Wij verzorgen ook uw emballage. Wij zorgen indien gewenst voor een bacteriële reiniging en de retourlevering van uw emballage naar de juiste plaats, bijvoorbeeld het distributiecentrum van uw supermarktketen.

Het is ons streven om elke klant tevreden te stellen door een dienstenpakket aan te bieden dat past bij de klant. Wij gaan graag met u in gesprek over uw behoefte aan dienstverlening op het gebied van koelverstransport.

Wilt u het gesprek aangaan met Distrifresh? Ga dan naar onze contactpagina of mail naar info@Distrifresh.com. Wij gaan graag met u rond de tafel.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: