Koelverstransport

Distrifresh is de logistieke specialist in koelverstransport

Als het gaat over transport in Nederland en dan met name het koelverstransport scoort Distrifresh hoog op kwaliteit van dienstverlening en accurate leveringen. Distrifreshfocust dag in dag uit op het op tijd leveren van de juiste leveringen op de juiste plek. De specialist in koelverstransport weet als geen ander dat de koelvers- en diepvriesproducten met charme behandeld en verwerkt moeten worden. Voedselveiligheid gaat boven alles. Met heldere procedures weet Distrifresh de veiligheid en de houdbaarheid van de koelversproducten te bewaken en te bewaren. Niet voor niets schenkt de koelverstransporteur veel aandacht aan kwaliteits- en hygiëne normen danwel certificeringen. Rapportages en audits worden op internet gepubliceerd, waardoor transparante communicatie over het reilen en zeilen van Distrifresh is gewaarborgd.

Niet alleen koelverstransport van a naar b ook aanvullende diensten

Koelverstransport betekent bij Distrifresh niet alleen het vervoer van koelverse productenvan producent naar distributiecentrum naar retailer. Er komt meer dienstverlening bij kijken. Zo heeft Distrifresh een uitgebreid warehouse management systeem, faciliteiten voor emballageregistratie en -reiniging, etiketteerlijnen en ompakactiviteiten. Afhankelijk van de wensen van de klant worden deze value added logistics ingezet.

Het is altijd mogelijk om met Distrifresh in gesprek te gaan over welke aanvullende diensten Distrifresh naast het koelverstransport – voor u kan uitvoeren. Heel veel vragen worden wellicht al beantwoord op de Distrifresh website, maar maak gerust eens een afspraak voor een relatiebeheergesprek. Kennismaken kan namelijk altijd. Wij staan voor u klaar.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: