Value-Added Logistics

Koelverstransport met focus op value added logistics

Distrifresh is een logistiek bedrijf dat zich richt op het koelvers segment. Zij bieden logistieke dienstverlening in de breedste zin van het woord. Het gaat bij Distrifresh niet alleen om het op tijd laten rijden van vrachtwagens, maar zeer zeker ook om aanverwante diensten zoals het ompakken en etiketteren van de koelvers producten. In die zin is Distrifresh een unieke speler in het segment van koelverstransport. Zo werkt Distrifresh binnen haar fijnmazige, integrale distributienetwerk en legt ze daarnaast de focus op kwalitatief hoogwaardige supply chain oplossingen. Het onderscheidend vermogen ligt met name op het gebied van de value added logistics. De ompak- en etiketeerlijnen zijn uiterst professioneel ingericht en voorzien van de meest moderne apparatuur. De apparatuur staat bijvoorbeeld in directe verbinding met de dagafspraken met de retailer. Zo komen elke dag de juiste gegevens op de consumentenverpakking te staan. De retailer hoeft zich hierover geen zorgen te maken. Door middel van kwaliteitsaudits worden de value added logistics-processen op periodieke basis gemonitord.

Vierentwintig uur per dag zeven dagen per week meedenken met de klant

Het aanbieden van zogenoemde Value-Added Logistics (VAL) zegt veel over het servicegericht denken van Distrifresh. De service van het distributiebedrijf houdt niet op bij het afleveren van de juiste bestelling op het juiste tijdstip op het juiste adres. Distrifresh focust op 24/7 hoogwaardige dienstverlening en daar horen VAL bij. Dankzij het werken met gemotiveerde medewerkers en 3-ploegendiensten kan Distrifresh deze focus (en belofte!) dagelijks waarmaken.

Heeft u behoefte aan een logistiek dienstverlener die de lat hoog legt als het gaat om over de volle breedte meedenken met de klant? Neem dan contact op met onze customer service en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: