Werken voor Distrifresh

Werken voor Distrifresh

Distrifresh is een groot bedrijf in de branche van de logistieke dienstverlening. We beschikken over een modern distributiecentrum in Boxtel. Samen met onze gemotiveerde medewerkers zorgen wij voor de uitvoering van alle logistieke werkzaamheden. Op die manier kunnen onze klanten rekenen op correcte leveringen op het juiste tijdstip en op de juiste plaats. En dat binnen alle kwaliteitsnormen. Denk aan het laden en lossen, controleren van leveringen en het klaarmaken van producten voor verzending en opslag.

Interesse om te werken in de logistieke dienstverlening? Bij Distrifresh kom jij terecht binnen een team met enthousiaste medewerkers en dat zorgt voor een prettige werksfeer. Door de prettige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden is het verloop erg laag. Bijkomend voordeel is dat we werken met kundige en ervaren medewerkers, waardoor de processen nog beter uitgevoerd kunnen worden.

De sollicitatieprocedure bij Distrifresh

Op het moment dat u graag in het team van Distrifresh wilt komen te werken en er staan specifieke vacatures op onze vacaturepagina, solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Zodra wij uw ingevulde sollicitatieformulier, voorzien van motivatie en cv hebben ontvangen, gaan wij bekijken of u binnen het Distrifresh-team past en of de functie inderdaad geschikt is voor u. Wellicht nodigen we u uit voor een sollicitatiegesprek. Vormen u en de vacature een match, dan kunt u bij wijze van spreken volgende week al aan de slag.

Let op: een en ander is natuurlijk afhankelijk van de betreffende openstaande vacature en uw profiel en werkervaring.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: