Supply chain management

Supply chain oplossingen met focus op voedselveiligheid

De supply chain oplossingen waarop Distrifresh dagelijks focust bestaan uit uitgekiend magazijnbeheer, scherpe transportplanning, extra dienstverlening in de vorm van ompakken en etiketteren, warehousing en de registratie en reiniging van emballage in alle soorten en maten. De organisatie kenmerkt zich door haar positieve houding ten opzichte van dierenwelzijn en voedselveiligheid. Zo worden rapportages van kwaliteitsaudits altijd gepubliceerd en zit transparante communicatie over deze onderwerpen in het DNA.

Elke klant van Distrifresh heeft haar eigen unieke eisen en wensen. In die zin is geen enkel logistiek proces hetzelfde als het gaat om:

  • klanteisen (aanleverwijze, lastdrager);
  • specifieke producteigenschappen;
  • leadtimes;
  • datacommunicatie.

Distrifresh is een professionele, logistieke dienstverlener die altijd bereid is mee te denken over de logistieke processen die het beste voor uw bedrijf werken. In periodieke accountgesprekken kunnen wederzijdse vragen en opmerkingen behandeld worden. Bij Distrifresh nemen graag onze klanten mee in onze manier van dienstverlenen en onze supply chain oplossingen

Voedselveiligheid binnen de supply chain is key bij Distrifresh

Onder supply chain management verstaan we ‘het overnemen van logistieke processen uit de keten’. We nemen dus een deel van de goederenstroom (koelvers- en diepgevroren producten) uit handen. Dit doen we uiteraard altijd in overleg met de klant. We maken hier heldere afspraken over. Met de inzet van moderne software, kwaliteitsprocessen en een snelle EDI verbinding, maken we de gemaakte afspraken dagelijks weer waar. Belangrijk speerpunt is de voedselveiligheid. Onze processen zijn helemaal ingericht op het werken met producten die gekoeld moeten zijn en blijven. Op die wijze kunnen we voedselveiligheid garanderen.

Wilt u meer weten over voedselveiligheid binnen supply chain management? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: