Waarom Distrifresh

Waarom Distrifresh

Distrifresh is niet voor niks een van de grootste koelvers distributiebedrijven van Nederland. In ons moderne distributiecentrum in Boxtel zijn wij in staat om al uw koelvers producten binnen Nederland, België en Luxemburg op tijd te bezorgen. Wij streven altijd naar korte leadtimes en werken volgens het just-in-time principe. Dit doen wij onder meer door middel van ketenbeheersing. Tevens bestaat onze service uit ‘gedisciplineerde flexibiliteit’ waarmee wij er alles aan doen om elke klant, elk dag weer, tevreden te stellen. Maar dat is nog niet alles. Wij volgen dezelfde hygiëne-eisen en normen zoals onze klanten dat doen. Denk hierbij aan HACCP-normen en NEN-ISO en SKAL. Dit zijn wij vanuit de overheid ook verplicht.

In ons distributiecentrum zorgen we ervoor dat dag in dag uit de juiste temperatuur is geborgd. Dit geldt ook voor onze vrachtwagens. Alle Distrifresh vrachtwagens zijn voorzien van continu koeling. Tevens dragen wij bij aan maatschappelijk ondernemen door onze taken zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren. Zo zorgen wij er altijd voor dat onze vrachtwagens zo efficiënt mogelijk in de planning worden ingezet. Hierdoor proberen we de kooldioxide-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de leadtimes of de kwaliteit van de leveringen.

Diensten van Distrifresh

Buiten onze bezorgdiensten heeft u als klant ook nog uitgebreide mogelijkheden aan andere diensten die u bij ons kunt uitbesteden. Dit is bijvoorbeeld tijdelijke opslag, ompakken, boven- en onderetiketteren, het orderpicken, pick-to-zero en de bijbehorende datacommunicatie. Ook deze diensten voeren wij naar wens van de klant uit. Wij gaan er graag over met u in gesprek. Wellicht kan Distrifresh ook op dit vlak iets voor u betekenen.

Distrifresh als ideale samenwerkingspartner voor koelverstransport

Distrifresh heeft zich bewezen als ideale samenwerkingspartner voor de distributie van koelversproducten. Heeft u als retailer of leverancier van koelversproducten interesse om met ons samen te werken, dan stellen we voor om een afspraak te plannen en de behoeftes uit te spreken. Neem gerust vandaag nog contact met ons op.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: