Etiketteren

Etiketteren op efficiënte wijze dankzij moderne productielijnen

Het etiketteren van consumentenverpakkingen verloopt bij Distrifresh op moderne wijze. Zo is er in het warehouse een aantal volledig geautomatiseerde productielijnen ingericht. Deze lijnen zijn speciaal ontworpen voor het labelen van consumenteneenheden van koelverse producten. De pakjes worden automatisch gewogen en voorzien van etiketten met de juiste productinformatie. De productielijn staat in nauwe verbinding met het automatiseringssysteem van Distrifresh. Gemaakte afspraken over prijzen per gewicht, dagaanbiedingen en houdbaarheidsdata zijn dagelijks up to date en beschikbaar in de Distrifresh databank. Dankzij de snelle dataverbinding zijn de data real time beschikbaar voor de labels. Door middel van periodieke audits wordt de kwaliteit van het etiketteren gewaarborgd.

Etiketten met de juiste gegevens van de voedingsmiddelen

Distrifresh is 24/7 alert om de koelvers producten te voorzien van de juiste productinformatie. Haar productielijn en –processen zijn hier helemaal op ingericht. Daarbij is het mogelijk om de verpakkingen te voorzien van diverse soorten etiketten. We onderscheiden bovenetiketten, onderetiketten en specials zoals actiestickers of speciale prijslabels. Het etiketteren spreekt voor zich: de bovenetiketten komen op de bovenkant van de verpakking. Onderetiketten worden aan de onderkant van de verpakking geplakt. Het labellen van de verpakkingen vindt plaats geheel conform behoeften en wensen van de klant. Heeft de retailer specifieke koelversproducten in de aanbieding? Dan zorgen wij ervoor dat de verpakkingen voorzien worden van de juiste actiesticker en correctie aanbiedingsprijzen.

Wilt u meer weten over etiketteren bij of door Distrifresh? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een rondleiding.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: