Distrifresh werkwijze

Werkwijze van Distrifresh

Distrifresh gaat gestructureerd te werk. Dit moet wel met een bedrijf van het formaat Distrifresh. Wij zorgen ervoor dat onze producten van distributie tot verwerking in professionele handen zijn. Distrifresh heeft de ideale werkwijze ontwikkeld om haar diensten met succes en tot tevredenheid van de klant uit te kunnen voeren. Zo haalt Distrifresh zelf producten op bij de klant. Zodra de koelvers producten bij een van onze distributiecentra binnenkomen, worden de producten indien nodig verwerkt of doorvervoerd. Het kan zijn dat de producten bijvoorbeeld opnieuw verpakt worden of dat de producten (opnieuw) geëtiketteerd worden. Dit kan zowel op winkelniveau als op badgeniveau. Ons distributiecentrum in Boxtel heeft maar liefst zes moderne lijnen waar de producten gewogen worden en vervolgens worden voorzien van het etiket.

Warehousing

Distrifresh heeft grote opslagruimtes waar alle koelvers producten – zeer tijdelijk – opgeslagen worden. In deze opslagruimtes worden allerlei activiteiten uitgevoerd zoals etiketteren, ompakken, orderpicken, cross-docking en pick-to-zero. Alle activiteiten worden in een omgeving met de juiste temperatuur uitgevoerd en tevens wordt er aan alle kwaliteitseisen voldaan. Zo worden procedures als HACCP en ISO als vanzelfsprekend toegepast.

Distributie door Distrifresh

Onze producten worden veelal naar supermarktorganisaties in Nederland gedistribueerd. Dit kan zowel op filiaalniveau als op DC-niveau zijn. Dit gebeurt zeven dagen per week.

Dankzij het fijnmazig opgebouwde distributienetwerk van Distrifresh worden alle producten binnen vaste venstertijden afgeleverd. Ook zijn alle vrachtwagens voorzien van een moderne boardcomputer waardoor real-time control op tijdstip van levering mogelijk is. Hierdoor kunnen wij precies zien wanneer de vrachtwagen met uw bestelling op uw bestemming arriveert.

Emballage

Bij de distributie van alle producten komen ook emballage-activiteiten kijken. Wij vinden het belangrijk om ook op dit vlak het overzicht te bewaren. Zo weten we precies van elke emballagepartij waar de onderdelen vandaan komen en waar ze naar toe moeten. Wij registreren alle emballage op afleveradresniveau. Ook bespreken wij wekelijks de emballagesaldi met onze klanten. Ook kan alle emballage volgens HACCP-normen gereinigd worden waardoor de containers en kratten meteen weer in het productieproces veilig gebruikt kunnen worden.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u interesse in onze service/diensten? Neem dan contact met ons op of stuur een mailtje naar info@Distrifresh.com.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: