Contact

Contact opnemen met Distrifresh

Distrifresh is in Nederland een grote logistieke dienstverlener binnen het koelvers segment. Om het complete koelverstransport binnen de planning en kwaliteitsnormen te organiseren heeft Distrifresh de beschikking over een modern distributiecentrum. Onze diensten, zoals warehousing, etiketteren en emballage handling worden op deze locatie uitgevoerd. Ook vindt u hier onze plannings- en customer serviceafdeling en de docks. Ons EG-erkende distributiecentrum is voorzien van alle gewenste apparatuur om te kunnen garanderen dat de temperatuur altijd op 2°C blijft. Hierdoor is de temperatuur (en dus de houdbaarheid) van uw producten van ontvangst tot en met de aflevering geborgd. We controleren alle producten bij binnenkomst op temperatuur en juistheid van de aantallen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan staat onze customer service altijd voor u klaar. Zij beantwoorden graag uw vragen. Mocht u behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek dan behoort dat tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en maak die afspraak.

Werken bij Distrifresh

Om een goed verloop van al onze processen te kunnen garanderen werken wij met de beste specialisten. Dit team bestaat uit: expeditie medewerkers, orderpickers, customer servicemedewerkers maar bijvoorbeeld ook logistieke experts en planners. Bekijk snel onze vacaturepagina of er een vacature tussen zit die bij u past.

Distrifresh is een ambitieus bedrijf. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën of innovaties om onze processen nog beter te laten verlopen. Uiteraard moeten deze nieuwe ideeën ook uitgevoerd kunnen worden.

Wilt u deel uitmaken van dit ambitieuze team? Kijk dan op de vacaturepagina voor openstaande vacatures.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: