Emballage

Emballage en Distrifresh

Een logistiek koelvers bedrijf van het formaat van Distrifresh werkt met allerlei goederenstromen die gelijktijdig door elkaar heen lopen. Onze logistieke specialisten zijn gewend om nauwkeurig te plannen. Hierdoor verlopen de processen altijd binnen de afgesproken leadtimes. Hierbij gaat het niet alleen om het vervoeren van koelvers- en diepgevroren producten maar ook om het vervoer van alle kratten, containers, fusten en dergelijke waar alle producten in worden vervoerd. Dit laatste wordt emballage genoemd. Zodra de producten op de juiste bestemming zijn afgeleverd zorgen wij er namelijk voor dat de emballage leeg en gereinigd terugkomt bij uw bedrijf.

Distrifresh heeft een continu proces ingericht specifiek voor de handling van de emballage. Het betreft zowel de eigen emballage als dat van haar klanten. Het is erg belangrijk om deze emballagebewegingen steeds te monitoren en in te spelen om mogelijke wijzigingen. Ook hiervoor heeft Distrifresh een vast proces ontwikkeld zodat er geen fouten ontstaan tijdens het vervoer, gebruik en handling van de verschillende emballage. Zo bespreekt Distrifresh wekelijks met al haar klanten wat de emballagesaldi voor die week gaat worden.

Emballage reiniging

Buiten de zorg voor de retour emballage bij de juiste eigenaar, biedt Distrifresh haar klanten ook aan om alle emballage te reinigen. Aangezien we binnen deze branche te maken hebben met strenge eisen rondom voedselveiligheid, regelt Distrifresh dit op bacterieel niveau en volgens de HACCP norm. De kratten zijn weer klaar voor gebruik, zodra ze terug bij uw bedijf komen.

Distrifresh verzorgt de reiniging voor veel emballagesoorten. Denk hierbij aan onder meer rolcontainers, fusten en kratten in diverse maten.

Heeft u interesse in de diensten van Distrifresh? Neem dan contact met ons op. Mail of bel ons gerust. Wij staan voor u klaar.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: