Emballage registreren

Emballage registratie bij Distrifresh

Distrifresh heeft als specialist in de distributie van gekoelde en diepgevroren producten dagelijks te maken met emballage. Door onze gestandaardiseerde systemen verzorgt Distrifresh alle emballage op afleveradresniveau. Dit betekent dat uw onderneming geen omkijken meer heeft naar de emballage en de emballage registratie. Wij registreren alle emballage bewegingen van en naar Distrifresh. U, als klant, hoeft zich geen zorgen te maken hierover. Het is onderdeel van ons dienstenpakket. Zo kunt zich focussen op uw eigen organisatie en bedrijfsprocessen.

Wij monitoren het emballageverloop vanaf het moment dat het binnenkomt totdat we het weer bij uw bedrijf afleveren. Onze speciale registratiesystemen zorgen ervoor dat de emballagevoorraden en het verloop correct in het systeem staan. Wij staan wekelijks in contact met onze klanten over de emballagesaldi en wat de verwachtingen zijn. Zo scheppen we continu een aangename werkomgeving voor de klant en voor onszelf.

Eigen emballagesysteem

Distrifresh beschikt over een eigen emballagesysteem. Dit biedt allerlei voordelen. Hierdoor beschikken wij bijvoorbeeld over eigen Distrifresh rolcontainers, het voordeel hiervan is dat wij de voorraad/reparatie en reiniging zelf beheren. Tevens kunt u hierdoor alle emballageverzorging bij ons neerleggen. Dit bespaart u een hoop tijd die u vervolgens weer in het ondernemen kunt steken.

Emballage reinigen

Wij beschikken over emballagereinigingsystemen waarmee wij, indien de dit is afgesproken met de klant, alle emballage elementen kunnen wassen. Dit houdt in dat de emballage volgens de normen wordt gereinigd waardoor alle kratten en rolcontainers meteen weer in uw lopende bedrijfsprocessen gebruikt kunnen worden.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Distrifresh of wilt u meer informatie over Distrifresh en haar werkzaamheden willen hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: