Alle maten emballage

Alle maten emballage

Distrifresh komt tijdens het vervoeren van de koelvers- en diepgevroren producten allerlei soorten en maten kratten/containers en dergelijke tegen. Dit komt de producten hierin vervoerd worden. De kratten, containers, pallets en dergelijke waar de producten in vervoerd worden heten emballage. Deze emballage wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd, zodat de kratten en dergelijke niet snel kapot gaan. De aanschaf van emballage is een flinke investering. Wij snappen dan ook dat de emballage waar klanten hun producten in vervoeren vervolgens weer terug moet komen bij de rechtmatige eigenaar. Distrifresh houdt hier tijdens het vervoeren van koelvers- en diepgevroren producten veel rekening mee zodat haar klanten meteen weer – geruisloos – gebruik kunnen maken van hun emballage.

Wij spreken wekelijks met onze klanten over de emballagesaldi zodat hierover geen miscommunicatie kan ontstaan. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle emballage die binnenkomen correct worden geregistreerd in onze emballagesystemen zodat wij precies weten welke emballage waar vandaan komen. Deze emballagestroom wordt tot op afleveradresniveau bijgehouden. Ook is het handig om te weten dat wij met alle soorten emballage werken.

Reinigen op locatie

Indien u, als klant, hier behoefte aan heeft, kunnen wij onze reinigingsdiensten voor uw emballage bij onze eigen distributiecentra uitvoeren. Dit houdt in dat de emballage hygiënisch schoon is, waardoor deze bij aflevering bij u op locatie meteen weer in gebruik genomen kunnen worden. Distrifresh is in het bezit van de benodigde kwaliteitskeurmerken en voldoet aan de HAACCP-standaard. Externe auditors onderwerpen onze dienstverlening regelmatig aan een stevige audit, waaronder ook het reinigingsproces. En omdat we bij Distrifresh geloven in heldere communicatie, met onze klanten en met de consument, maken we de auditrapporten voor iedereen openbaar op internet.

Heeft u interesse om eens te praten over de aanvullende dienstverlening van Distrifresh? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31 88 995 4100 of te mailen naar info@distrifresh.com. Dan kunnen we een afspraak plannen.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: