Transport voor retailers

Distrifresh organiseert efficiënt koeltransport voor retailers

Binnen transport & logistiek Nederland speelt Distrifresh een belangrijke rol als het gaat om distributie van koelvers producten voor en naar retailers. Zo werkt Distrifresh nauw samen met de distributiecentra van Nederlandse retailers. Dankzij concrete afspraken met klanten en de inzet van een dagelijks uiterst nauwkeurige planning weet Distrifresh het koeltransport in Nederland steeds op niveau te bedienen. En dat tot volle tevredenheid van de retailers in Nederland. Distributie van fast moving consumer goodsvoor retailers is een vak apart. Distrifresh beheerst dit vak als geen ander vanwege jarenlange ervaring, uitstekende contacten met retailers en een goed ge-outilleerde planning- en customerservice afdeling. De hands-on mentaliteit van Distrifresh bewijst dagelijks de toegevoegde waarde van korte lijntjes en snelle communicatie. Bij Distrifresh houden we niet van blabla. We houden wel van tevreden klanten. Lees gerust onze referenties om een goed beeld te krijgen van onze dienstverlening aan retailers en producenten van koelvers producten.

Belangrijke speler binnen koel- en diepvriestransport voor retailers

Goed afgestemde distributieprocessen zijn van levensbelang voor de retailbranche. Alleen als bestellingen en leveringen op de afgesproken tijdstippen en in de juiste hoeveelheden worden afgeleverd, kan de retailer haar klanten op en top service blijven bieden. Bij Distrifresh willen wij het niet op ons geweten hebben, dat onze klant, de retailer of supermarktketen, ‘nee’ moet verkopen aan haar klant, de consument. Daarom zijn onze logistiek planners dagelijks alert op lead times en de correcte uitvoering van onze bedrijfsprocessen. Met als resultaat: tevreden klanten. En dat is wat we willen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over onze succesvolle bedrijfsprocessen, dan kunt u 24/7 terecht bij onze customer service. Ook voor snelle vragen, dus als u bijvoorbeeld wilt weten hoe het ervoor staat met uw bestelling, kunt u bij deze afdeling terecht. Dankzij onze moderne datacommunicatie is uw levering snel te traceren.

De combinatie van uitgekiende transport- en logistieke processen die uitgevoerd worden door onze specialisten leidt al jarenlang tot fijne samenwerking met onze klanten. Voeg aan dit teamwork onze moderne communicatiefaciliteiten toe en u komt uit bij Distrifresh. Wij staan klaar voor onze retailers, dag en nacht.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: