De kracht van planning

Distrifresh zorgt voor de perfecte planning

Distrifresh is een logistiek bedrijf met een constante doorstroming van allerlei versproducten, met name vlees, kip, vis, vleesvervangers en koelversmaaltijden. De dagelijkse activiteiten van Distrifresh zijn zeer uiteenlopend. Zo is Distrifresh op een reguliere dag bezig met: het vervoeren van koelvers producten, het verwerken van deze producten, het sorteren van deze producten, het voorzien van etiketten op de producten en nog veel meer.

Dit gebeurt allemaal binnen de vooraf met de klant afgesproken leadtimes. Leadtimes zijn dan ook bepalend voor alle planningen van Distrifresh. Toch is dit niet het enige waar Distrifresh naar kijkt tijdens het maken van de planning. Zo hebben veel klanten ook bepaalde verwachtingen of eisen over het vervoer van haar producten. Alle producten komen namelijk binnen in kratten, containers, pallets of andere emballage. Al deze emballage moet uiteindelijk ook weer teruggestuurd worden naar de juiste klant. Voordat de emballage terug gestuurd worden naar het juiste adres, zal deze, indien de klant dit wil, eerst bacterieel door ons worden gereinigd. Ook komen klanten met vragen of wij producten voor hen kunnen labelen of op een bepaalde manier verpakken. Dit wordt van tevoren allemaal afgesproken zodat hier geen fouten in kunnen ontstaan.

Samenwerkende Distrifresh staff

Binnen Distrifresh werken alle teams voortvarend samen. Er werken bij Distrifresh medewerkers van diverse pluimage, waaronder magazijnmedewerkers, procesmedewerkers en logistiek specialisten. De vlotte samenwerking is een must om de strakke planningen en korte leadtimes correct uit te kunnen voeren en op te leveren. Gelukkig hebben wij hier in de loop der jaren veel ervaring in opgebouwd.

Heeft u interesse in de dienstverlening van Distrifresh of wilt u een keer sfeer komen proeven in ons bedrijf? U bent van harte welkom. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: