Gekoeld Transport

Distrifresh regelt gekoeld en diepvriestransport op topniveau

Distrifresh is een transportbedrijf specifiek voor het vervoer van gekoelde, fast moving consumer goods. De goederen worden of tijdelijk opgeslagen in het eigen compleet – op de voorgeschreven temperatuur – gekoelde distributiecentrum voor verdere verwerking of direct verdeeld via cross docking. Dat laatste is een methode waarbij de goederen die worden ontvangen in een distributiecentrum,  worden  toegewezen aan de afleveradressen en klaargezet  voor verzending. Deze methode levert tijd en geld op: minder voorraadkosten en efficiënter werken

De distributie-activiteiten combineert Distrifresh in haar eigen warehouse met perfect georganiseerde nevenactiviteiten zoals het ompakken van de voorverpakte producten, het etiketteren en de verzorging (registratie en reiniging) van emballage.

Dagelijks ijzersterk gepland en uitgevoerd gekoeld transport

De distributie van gekoelde producten vraagt dagelijks om een uitgekiende planning. De planners van Distrifresh zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig en dus zo efficiënt mogelijk plannen van de vrachtwagens en de aangeboden koelvers producten. De vers leveranciers die Distrifresh inhuren voor de distributie van hun producten naar de retail locaties zoals supermarkten kunnen continu rekenen op die uitgekiende planning, stipte leveringen plus de buitengewoon belangrijke – doch voor Distrifresh vanzelfsprekende – kwaliteitsbewaking. Immers: voedselveiligheid gaat boven alles.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: