Kwaliteit van Distrifresh

Kwaliteit van Distrifresh

Voor Distrifresh is kwaliteit en hygiëne ontzettend belangrijk. Niet alleen uit eigen belang. Maar juist ook voor de klant. Dit komt omdat klanten hoge kwaliteitseisen krijgen opgelegd van de consument en van de overheid. Distrifresh legt de lat hoog en neemt deze eisen 1-op-1 over zodat kwaliteit en houdbaarheid van de producten tijdens het distribueren of verwerken niet afneemt. Om dit te kunnen waarborgen werkt Distrifresh volgens een aantal relevante certificaten en zorgsystemen: ISO 9001, HACCP, SKAL en BRC (GS1). Dit is voor Distrifresh nog niet voldoende om te kunnen garanderen dat haar producten kwalitatief perfect in orde zijn. Daarom waarborgt Distrifresh een gesloten koelketen. Dit houdt in dat uw product van binnenkomst tot en met aflevering in de juiste gekoelde omgeving ‘verblijft’.

Wagenpark

Distrifresh werkt met een state-of-the-art wagenpark met continu koeling. Hierdoor blijven de vrachtwagens tijdens het rijden, laden en lossen op de juiste temperatuur. Deze vrachtwagens worden altijd bestuurd door gekwalificeerde chauffeurs. Dat zorgt voor een goede combinatie. De chauffeurs waarmee we werken, zijn namelijk op de hoogte van de kwaliteitseisen en van de kwetsbaarheid van de producten, waardoor zij hier goed mee om weten te gaan.

Logistieke kwaliteiten

Buiten het wagenpark en de kwaliteitseisen binnen distributiecentra zorgt Distrifresh er ook voor dat haar logistieke diensten op topniveau worden uitgevoerd. Distrifresh doet er namelijk alles aan om al haar leadtimes te behalen en dat kan alleen maar als alles nauwkeurig gepland wordt. Distrifresh legt de lat hoog als het gaat om de leverbetrouwbaarheid.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem vandaag nog contact met ons op. We staan u graag te woord.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: