Emballage

Distrifresh zorgt voor emballage in vele soorten en maten

Distrifresh is gespecialiseerd in het vervoer van koelvers producten. Met onze 300 personeelsleden en uitgekiende logistieke processen zijn wij instaat om overal in Nederland en België te leveren. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring op gedaan en onze processen gefinetuned. Zo hebben wij ook onze dienstverlening uitgebreid met value added logistics. Met onze praktische instelling kunnen wij onze klanten perfect helpen. Zo passen onze logistieke specialisten de modernste plantechnieken toe. Hierdoor zijn onze routes en locaties zo voordelig mogelijk op elkaar afgestemd. En dat levert winst op: voor de klant, voor de leverancier en voor onze chauffeurs. De producten die wij vervoeren zijn altijd verpakt in bijvoorbeeld: kratten of kratjes, pallets en roll in containers. Speciaal voor verzorging van de emballage heeft Distrifresh een aantal registratie- en reinigingsprocessen ingericht in het distributiecentrum in Boxtel.

Registratie van emballage

Omdat deze verpakkingsmiddelen een hoop geld waard zijn en onder het eigen vermogen van uw bedrijf valt gaat Distrifresh hier ook zuinig mee om. Bij binnenkomst van emballage wordt alle emballage geregistreerd en gemonitord zodat er hier geen fouten mee kunnen ontstaan. Natuurlijk wordt er ook bijgehouden wanneer de emballage onze magazijnen weer verlaten. Tevens spreken wij met al onze klanten periodiek bepaalde emballagesaldi af zodat hier ook geen onduidelijkheden mee kunnen ontstaan.

Reiniging van emballage bij Distrifresh

Tijdens het vervoeren en behandelen van de koelvers producten wordt de emballage vies en moet deze gereinigd worden. Ook hier biedt Distrifresh een service voor aan. Als de klant het wenst, reinigen wij alle emballage volgens de laatste hygiënestandaard, waardoor de kratten bij terugkomst in uw bedrijf meteen weer in het productieproces opgenomen kunnen worden.

Mocht u geïnteresseerd in een van onze diensten, dan zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 88 995 4100 of mail naar info@distrifresh.com.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: