Emballage wassen

Emballage laten wassen door Distrifresh

Distrifresh biedt tijdens het vervoeren van de emballage van hun klanten ook de mogelijkheid om deze emballage te wassen. Dit houdt in dat alle emballage bacterieel gereinigd wordt. Het voordeel van deze grondige manier van reinigen is dat de emballage bij aankomst bij haar klanten meteen weer opgenomen kan worden in de bedrijfsprocessen. Tevens hebben onze klanten hierdoor geen omkijken naar de emballage waardoor zij meer tijd kunnen steken in het ondernemen.

Externe controle

Om te kunnen garanderen dat wij onze emballage echt bacterieel reinigen maken wij gebruik van externe controleurs. Deze externe bedrijven testen onze gewassen emballage als objectieve externe krachten de door ons gewassen emballage, zodat wij onze klanten kunnen verzekeren dat de gewassen emballage correct gereinigd is en dus meteen weer gebruikt kan worden.

Emballage registratie

Emballage moet – omwille van de levensduur – goed behandeld worden zodat de emballage over een langere periode gebruikt kan worden. Zo kunnen er kosten bespaard worden. Onze medewerkers zijn hiervan op de hoogte en weten dus hoe zij de emballage moeten behandelen. Ook zorgen wij ervoor dat de emballage weer op de juiste plaats en bij de juiste klant wordt bezorgd. Wij registreren namelijk bij binnenkomst alle emballage en houden de emballage in onze systemen in de gaten totdat het bij de klant is afgeleverd.

Wij werken met alle soorten emballage, denk hierbij aan: allerlei formaten fusten, pallets, roll in containers, vaten, tanks en nog veel meer. Twijfelt u of wij met uw emballage werken of wilt u meer informatie over emballage handling door Distrifresh? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een gesprek. Dit kan door te bellen naar +31 88 995 4100 of door te mailen naar info@distrifresh.com.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: