Wie zijn wij

Wie zijn wij

Distrifresh is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opslaan en distribueren van koelvers producten. Wij vervoeren eigenlijk alles wat gekoeld of diepgevroren moet zijn. Zo vervoeren wij bijvoorbeeld vlees, kip, vis, AGF en zuivelproducten. Deze producten distribueren wij naar industriële verwerkers, winkels of distributiecentra. Tijdens het vervoeren van deze producten zorgen wij ervoor dat alle producten de correcte temperatuur behouden en dat aan alle kwaliteits- en hygiënenormen wordt voldaan.

Distributiecentrum van Distrifresh in Boxtel

Koeltransport is niet het enige wat Distrifresh doet. Distrifresh heeft namelijk een modern distributiecentrum in Boxtel waarbinnen zij Value Added Logistics uitvoeren. Op deze locatie verricht Distrifresh aanvullende diensten zoals het ompakken en etiketteren van verpakkingen en het tijdelijk opslaan van producten.

Distrifresh werkt altijd volgens kwaliteits- en hygiënenormen

Ons dienstenassortiment bestaat uit allerlei activiteiten zoals het verpakken van producten tot portieverpakkingen, etiketteren van verpakkingen, opslaan van producten en het distribueren hiervan. Voordat producten naar haar eindbestemming worden verzonden worden de producten eerst nog behandeld/verplaatst door middel van bijvoorbeeld orderpicken, crossdocking en pick-to-zero. Tevens zorgen wij er ook voor dat alle emballage goed behandeld worden. Wij zorgen er altijd voor dat de emballage weer op de juiste bestemming aankomen en dat deze – indien de klant dit wil – ook bacterieel gereinigd zijn.

Wij streven er dagelijks naar om elke klant tevreden te stellen. Zo is iedereen binnen Distrifresh gedreven om de afspraken die wij met onze klant hebben gemaakt, na te komen. Stipte en juiste leveringen staan in de top 3 van onze prioriteitenlijst. Daarnaast houden we continu rekening met voedselveiligheid, hygiene en houdbaarheidsdata. Wij conformeren ons steeds naar de wet- en regelgeving op dit gebied. U, als klant, kunt er vanuit gaan dat hetgeen we doen, altijd volgens de vastgelegde kwaliteitsprocedures wordt uitgevoerd.

Voorwaarden

Distrifresh is lid van Nekovri, de belangrijkste organisatie in Nederland op het gebied van logistiek van temperatuurgevoelige producten. Klik hier voor de voorwaarden.

Bent u geïnteresseerd wie Distrifresh is en wat Distrifresh doet? En bent u benieuwd naar wat Distrifresh voor uw bedrijf kan betekenen? Ga dan naar onze contactpagina of stuur een mail naar info@distrifresh.com.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: