Diepvriestransport

Distrifresh staat voor koelverstransport, diepvriestransport en getempreerd transport

Distrifresh is een Nederlands transportbedrijf dat alleen koelversproducten vervoert. Het transport varieert in temperatuur van -22° Celcius (diepgevroren) tot max + 4 °Celcius . Kortom, de dienstverlening van Distrifresh houdt niet op bij enkel koelverstransport maar reikt verder. Zo verrast Distrifresh logistiek Nederland ook met hoogwaardig diepvriestransport met bijbehorende diensten zoals crossdocking en het getempreerd transporteren van diepgevroren producten. Dat laatste houdt in dat de diepgevroren producten in een vrieshuis zijn teruggebracht naar een temperatuur van bijvoorbeeld – 5 °Celcius, een lichtgevroren status. Vervolgens worden deze producten op de tempreertemperatuur vervoerd naar de bestemming, hetzij een distributiecentrum hetzij een verwerkend bedrijf.

Diepvriestransport voor het vervoer van getempreerd vlees

De opslag van de diepgevroren producten vindt plaats in trailers die daartoe de juiste voorzieningen voor hebben. Daarvoor heeft Distrifresh de juiste middelen voor in huis. En dankzij een goede logistieke planning – waarin Distrifresh is gespecialiseerd, worden de diepvriesproducten snel en efficiënt afgeleverd op de nodige bestemmingen.Voedselveiligheid en voedselhoudbaarheid zijn ook in het geval van diepvriestransport bij Distrifresh prioriteit nummer 1.

Werken met Distrifresh geeft energie! Onze klanten kunnen rekenen op de juiste leveringen op het juiste tijdstip. Dat spreken we vooraf goed af en vervolgens komen we onze afspraken stipt na. Maak gerust eens een afspraak met onze accountmanager om u nader te laten informeren over onze koelvers- en diepvries logistieke diensten.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: