Datacommunicatie bij Distrifresh

Datacommunicatie als backbone van Distrifresh

Voor een gestroomlijnde ordergang binnen het distributienetwerk van Distrifresh is moderne datacommunicatie onmisbaar. Distrifresh maakt dan ook dankbaar gebruik van datacommunicatiekanalen in alle soorten en maten. Afhankelijk van het systeem dat de klant gebruikt, wordt betreffend kanaal gebruikt. En dit varieert van fax tot en met GS1, van desadv en EDI tot en met de reguliere telefonie en e-mail. De planningsafdeling van Distrifresh weet perfect hoe ze om moet gaan met de verschillende systemen en maakt daar dan ook handig gebruik van. Onze datacommunicatie vormt een perfecte basis voor de goede samenwerking die wij genieten met onze klanten; van bulkleverancier tot en met de retailer of de winkel om de hoek. Maar ook intern. Want dankzij de geautomatiseerde processen weten de onderlinge afdelingen dagelijks precies wat er van hen verwacht wordt. Of het nu gaat om etiketterenompakken of orderpicken, de korte lijnen, flexibele medewerkers en up to date datacommunicatie laten Distrifresh op en top functioneren.

Geautomatiseerde ordergang bij Distrifresh

Hoe verloopt de ordergang bij Distrifresh? Dankzij goede automatisering krijgt onze customer service automatisch de order van de klant in het systeem aangereikt. De klant krijgt voor elke order automatisch een bevestiging van de order en de melding of de order inderdaad volgens afspraak uitgevoerd kan worden.

Wilt u meer weten of onze datacommunicatie? Bij Distrifresh houden we van korte lijnen. Dus neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Meer weten?

Bel / Mail ons

Distrifresh drives for: